Fredag var sidste dag på arbejde. Det var en trist dag. Jeg ville gerne have sagt farvel til nogle flere, men jeg er sådan en tudemarie, så jeg begyndte at græde bare ved tanken om at gå hen og stikke hånden frem, så jeg var en kylling og sendte en farvelmail ud, og så sneg jeg mig tudende hjem, da det blev fyraften. Jeg havde småkager med torsdag og fredag, så der var lidt at spise, hvis nogen kom ind og sagde farvel. Jeg tog ikke kage med til alle, for der var jo egentlig ikke noget at fejre. Så nu er jeg ved at lade op til jobsøgning – jeg har tilmeldt mig jobbasernes daglige mails igen, jeg er ved at opdatere lidt på CV’et, og jeg pønser på, hvem der skal have det tilsendt uopfordret. Jeg håber ikke, at det bliver alt for svært at finde et deltidsjob igen.

Lørdag var vi til geocachingevent i Grenaa. En rigtig god dag, var det, i fortræffeligt selskab hele dagen, vejret var perfekt, vi slog vores egen rekord (antal cacher logget på en dag), og vi gik omkring TI KILOMETER! Jeg havde ondt allerede efter 300 meter, og jeg tog da også et par panodiler et par gange i løbet af dagen, men jeg var aldeles måbende over egen formåen. Jeg var noget træt og øm i et par dage, men ikke så meget som forventet. I like! Forår, kom an!

Og så har vi påskeferie nu. Stille og roligt, og det er skønt. Vi har ikke haft ferie alle fire sammen flere dage i træk siden sidste sommer. Ikke for tæt pakket program, men stadig lidt at lave.

  One Response to “Så er foråret sgu sparket i gang!”

  1. PYH! Vi er fortræffelig selskab og ikke forfærdeligt tongue wink

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha