Der er jo strejke blandt pædagoger og nu også dagplejere i Århus. Det viser sig, at kommunen alligevel har tænkt sig at benytte sig af det frygtede “forslag 4”, som går ud på, at dagplejevikaren afskaffes, og børn i tilfælde af dagplejerens sygdom skal afleveres i en institution. Oh rædsel! Hvis man vil have sit barn i institution, så havde man jo nok ikke valgt dagpleje, vel? Som det er nu, kan en dagplejer have tre børn, hvis de er under 1,5 år, men fremover skal der være fire – det er helt gak.

… Så nu strejker de til og med tirsdag. Al respekt for det. Selvfølgelig er det upraktisk – det er svært for mig alene at have de to hjemme, fordi Pelle er streng middagslursnægter, men dagplejerne kæmper både for dem selv og vores børn, og det kan jo ikke vare i flere uger.

  4 Responses to “Så “ramte” strejken også os”

 1. Det er fantastisk som kommunalrødderne forstår at spare – det ser ud til at det er alt andet end rådhusene og den offentlige administration der får med kniven!

 2. Det er meget tydeligt, at denne gang har alle “børnepassere” fået absolut nok. Jeg har ikke løsningen på det. Et eller andet sted er det fascinerende at se folk brænde igennem for vores børn. Selvfølgelig også deres job, men … ja.

  Jeg er møgsur over, at vi fik sat forældrebetalingen ned fra 33% til 25%, for det var der skam råd til, og så får ungerne kniven bagefter. Hallo!

 3. Dejligt at høre fra en forælder, som støtter op omkring strejken :o)

  Jeg er ikke selv arbejdende i institution pt. men studerer på Pædagog Seminariet, og vi har siden onsdag i sidste uge, hver dag gået i en kæmpe flok fra seminariet og op til rådhuset med bannere, trommer, sang og råb.

  Denne gang SKAL de bare ikke have lov til at få deres spareforlig igennem – koste hvad det vil!

  Håber du kommer okay igennem dagene med to, små børn der hjemme. Det er jo deres fremtidige pasning det gælder :o)

 4. Næh, Smilja, det gælder jo jeres fremtidige arbejdsvilkår.

  Jeg hørte lige et rygte om, at Aalborg kommune havde “fundet” 60 mio., så de ikke behøvede at spare på børnene. Og i Aalborg havde pædagogerne ikke engang nået at strejke. grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha