Der findes nok ikke ret mange, som ikke elsker at sætte sig tæt på en buldrende, varm brændeovn, når det er koldt udenfor. Vi tilhører skam også dem, og vi har også en brændeovn, der har varmet os godt igennem, når vi var kolde til benet.

Men alligevel tog vi en beslutning for nogle måneder siden: Vi skal ikke have brændeovn, når vi flytter. Og vi GLÆDER os til ikke at have brændeovn! Det er et værre svineri, det stinker udenfor, og man skal altid huske at hente brænde. Hvis man har noget. Hvis man ikke har noget, skal man enten bestille det (til en formue), selv hente det, selv hente det i skoven og hugge det eller få sin søde far til at komme med noget affaldstræ. Og tømme askeskuffe. Og det sviner i hele stuen. Alt det glæder vi os til at slippe for! Vi flytter nemlig i hus med fjernvarme, som lige har fået nye vinduer. Lige nu fyrer vi for at holde varmen – vi har gamle vinduer og elvarme.

Jeg vil så sige, at vi ikke helt skifter hest – råkolde morgener er stadig kolde, så vi snakker om en kaminovn – den kan varme i 17 timer for 75,-. Det kan en brændeovn ikke engang.

  2 Responses to ““Så skal I vel også have brændeovn i det nye hus, ikke?””

  1. Vi har købt lige præcis den model, og det er et fantastisk godt køb!
    Nøjagtigt den samme ovn sælges under navnet Corona til priser omkring 1000-1200 kr. Den er utrolig nem at betjene, varmer rummet op i løbet af ingen tid, er meget sikker og nem at flytte (også mens den er tændt). Husk også at købe petroleum hos Harald Nyborg. Deres tilbud med 4×20 liter til 249,- (normalpris 269,-) er ubetinget landets billigste (uanset om det er til normal- eller tilbudspris).

  2. Det lyder godt, Onkel A!

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha