Ikke så snart har vi sagt højt, at vi skal flytte, før der knækker en plasticdims i havedøren – hvor dælen finder man sådan en henne?. Få dage efter river Jesper ved et uheld rullegardinet ned i soveværelset, og nu er beslaget til toiletbrædtet knækket – og selvfølgelig kan jeg ikke finde det online nogen steder, selvom der ellers efterhånden er en masse lavprisbilligdiscountvandventilationogsanitet.dk-sites at pløje igennem. Jeg tør end ikke gøre mig morsom og foreslå, hvad det næste kunne blive. grin

  4 Responses to “Sammensværgelse!”

 1. Det lyder som om, at I er tvunget ud i et besøg hos et byggemarked. Jeg er ked af, at det er mig, der skal overdrage den sørgelige nyhed til jer, men I kan jo lige så godt få det at vide først som sidst.

 2. Puh ha da, kunne man forestille sig at huset rent faktisk er totalt bitter over at I har tænkt jer at forlade det?
  Lyder som dårlig hus/indbo karma:-)

 3. Chris: Ja, jeg tog min skæbne i stiv arm og drog i Silvan efter beslagene til toilettet – dimsen til havedøren er nok straks værre.

  Grith: Av ja, den havde jeg slet ikke tænkt på. Har du et godt forslag til en bog om den slags?

 4. ja, der er mere mellem himmel og jord… Vi har lige solgt vores lille dyt, og så vælger den lige at hævne sig med at smide tandremmen.

  Det var lissom den første gang jeg skulle starte den efter jeg havde overrakt den tidligere ejer en check på 59.900 kr. Så ville den sq ikke starte! Sikker for at sige: “Hey, jeg er en Peugeot… Fransk arrogance er mit mellemnavn. Fuck dig for her bestemmer jeg”.

  Den har ikke gjort det siden.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha