Jeg abonnerer på et syblad, som hedder Ingelise. I januarnummeret havde de en sokkeopskrift, hvor modellen havde et par LaCrosse-støvler på – og det er jo dem, vi sælger på arbejde, så jeg tog et billede af det før nytår og sendte til chefen, og tirsdag havde jeg så bladet med, hvis han ville se det. Han ville gerne have bladet, og det var jo fint nok, så ville jeg købe et nyt til mig selv og få penge af ham.

Bah! Det er tilsyneladende ikke sådan at købe i fri handel – jeg har prøvet flere steder, og sidste mulighed er kiosken på banegården eller Sallings kiosk, og der kommer jeg ikke ind lige foreløbigt. Så derfor ville jeg bestille det online. Ind på Ingelises hjemmeside, klikke-klikke, og den præsenterede mig for følgende regnestykke:

Blad: 53,50
Gebyr for køb under 150,-: 35,-
Porto: 52,-

140,50 for at købe deres blad?! HELT ÆRLIGT! De må da have slugt søm.

  4 Responses to “Say what?”

  1. Det var da vildt! Jeg håber ikke du købte det? Jeg kan da købe det til dig på banegården grin

  2. Ah, du kan vel købe det og aflevere regningen til refusion på kontoret? wink

  3. Det er jo vildt – jeg går ind for Lærkes forslag :o)

  4. Lærke: Haha, njah, vi er vist så lille et firma, at når jeg har sagt til chefen, at et nyt kostede 55,-, ville han nok opdage, når jeg kom med en regning på 140,25.

    Jeg ringede faktisk til dem og spurgte, hvad de selv synes, at de havde gang i – og så tog damen al luft ud af min harme, for det var en fejl! For selvfølgelig skulle man kun betale den rene porto, hvis man ville købe et blad…

    Og så for at føje endnu mere spor til skade, havde vores lokale kiosk sgu bladet! Og her har jeg været de særeste steder, og så havde den lokale kiosk det.

    Jeg fristes til at tilføje et “så kan jeg lære det”. grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha