12. maj fyldte Simon 6 år. (Han er nu 121 cm høj og vejer 20 kg.)

Det var virkelig dejligt at fejre ham i år, for han glædede sig! Fredag holdt vi fødselsdag i børnehaven, og han var glad for sangen, han havde på forhånd bestemt instrumenterne til sangen, han ville have, at Pelle var med også, og alting var godt. Han havde bestilt en monsterkage, så det fik han. Jeg er ikke den store kagekunstner, men den blev fin nok.


Jeg klippede skumfiduser til tænder, kløer, ører, øjne og horn/øjenbryn.

Lørdag (på dagen) havde vi familien på besøg. Vi havde sørget for, at at han kun fik ting, han havde ønsket sig, så det ikke kunne ødelægge humøret, men det var eneste “foranstaltning”. Han inviterede tante B til at hjælpe sig med at bygge sit nye Lego, han havde bestilt pizza og boller i karry, og selvom han ikke legede så meget med de andre i løbet af dagen, var han godt tilpas. Da han havde forspist sig i monsterkage (denne gang brunsviger), gik han dog alligevel op og hvilede sig.


Pelle kysser Simon tillykke.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha