Som nogle af jer måske ved, døjer jeg en del med bækkenløsning stadigvæk. Jeg har prøvet lidt af hvert, men behandlingerne har kun haft effekt et par dage, så var smerterne tilbage. Mit nye forsøg er en kiropraktor med genoptræningsfaciliteter. Ham kom jeg hos første gang sidste torsdag, og siden er mit verdensbillede blevet tippet et par gange. Han gik grundigt til værks med målinger af bevægelighed og røntgenbilleder – og det er faktisk helt alvorligt dårligt. Mit bækken ligner en sommerhat, det er ret skævt, der er vokset en lille knold ekstra knogle frem på skambenet pga. belastning, den ene hofteskål er drejet frem, hofterne er påvirket, og mit ene ben er 2 cm kortere end det andet. Så alt i alt er der ikke noget at sige til, at jeg har haft ondt i årevis – jeg har mig nærmest en rygskade, som jeg aldrig vil slippe helt af med.

I praksis betyder det, at jeg nok bør afholde mig fra at få flere børn, skal i gang med at genoptræne og træne regelmæssigt, skal have specialsko eller indlæg i skoene og skal sikkert sygemeldes i en periode, når min barsel er forbi.

Tag dén! Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde er kommet til at føle mig så gammel på kun en uge. Jeg har jo bare troet, at det var musklerne, der var lidt for spændte, og det skulle bare hjælpes lidt på vej, og så løste det sig af sig selv, når alt det der gravid-blødhed var ude af kroppen.

  3 Responses to “Skyd det gamle øg! :-)”

 1. Sikke dog en masse.
  Nå men jeg håber, at du kommer på rette køl igen.

 2. Øvs og Avs.
  Jeg håber, at han kan få rettet lidt op på det.
  Jeg havde også bækkenløsen begge gange og kan udemærket godt huske, hvor nas (meget mildt sagt) det gør. Jeg har også problemer med den ene hofte, som er lidt skæv.

 3. Jeg synes nu generelt kiropraktorer har det med at overdrive skavankerne lidt.
  Ikke at du ikke har dem, men måske har vi allesammen nogle skavanker. Jeg har også fået at vide engang hos en kiropraktor, at mit ene ben var kortere end det andet og at min ryg derfor var skæv. Det var nu slet ikke min ryg der var problemet in the first place. Lang historie. Og mange år siden. Men jeg klarer mig nu fint med ulige lange ben, skæv ryg o.s.v.
  Det var bare lige for at berolige dig lidt. Du er nok ikke helt så invalid som kiropraktoren antyder.. Håber jeg ikke i hvert fald.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha