Ah, det går jo egentlig så udmærket. Jeg døjer dog stadig med noget omgangssyge – jeg har to gange de sidste par uger været nede og vende en dags tid med rædsom kvalme og akut tab af al energi. Jeg måtte blive hjemme fra arbejde i dag, men skobranchen kalder igen i morgen.

Jeg har opdaget en fantastisk verden af syblogs (altså folk, der blogger om deres syprojekter) – om man har interesse, kan man f.eks. kigge på Sigrids blogroll. Jeg får ikke syet noget til mig selv for tiden – jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvad jeg skal sy! Jeg kan jo ikke sy sommertøj, for jeg ved jo ikke, hvilken størrelse jeg har til sommer. Det lyder måske lidt krukket, men faktum er jo, at jeg dælme bare SKAL være mindst halvvejs i vægttabet, når vi når de lunere temperaturer, og det kan jeg slet ikke forudse på et symønster.

I stedet roder jeg med mit symønsterkonstruktionsprogram, som hedder Pattern Master Boutique 4 – det kan simpelthen konstruere mønstre efter mål. Det tager et stykke tid at få sin grundform på plads – men når den så er på plads, er der ingen grænser for, hvad man kan tegne og konstruere af mønstre. Så skal jeg godt nok ændre på det, når jeg skal sy noget, hvis jeg har tabt mig siden sidst, men det bliver overskueligt – f.eks. vil jeg nok altid være bredrygget, og så skal der altid være lidt ekstra plads over ryggen.

Når jeg ikke roder med det, roder jeg med kollega Lindas vikingekjoleprojekt – hun har hyret mig til at sy hende en lang hørkjole med forklæde i uld. Vi er p.t. på anden forsøgskjole, for man skal sjusse sig lidt frem. Det skal nu nok blive godt – vi bliver i hver fald ved med forsøgskjolerne, indtil det er helt rigtigt. Den skal bare være klar til sommer, så det når vi nok.

Det går også rimeligt med at holde mine vægtvogterpoint – jeg synes ikke, at jeg har så meget at rutte med til daglig, og jeg synes nu også, at jeg lider visse afsavn, men jeg overtrækker ikke kontoen, og det er det vigtigste. Jeg er holdt op med at spise den varme ret på arbejde, med mindre det er helt regulært og fedtfattigt kød, for jeg kan ikke gennemskue, hvor mange point der er i cateringsselskabets chili con carne. Et bud er dog, at de nok ikke er meget nøjsomme med olie, og de bruger sikkert heller ikke 3% oksekød. Til gengæld er der en forrygende salatbar, som jeg tager godt for mig af, og så tager jeg brød og et par skiver pålæg. Hvis der ikke er noget fedtfattigt pålæg, har jeg en lille pakke kylling i my secret stash i fryseren, som jeg kan tø op.

Vi holdt Jesper og Pelles fælles fødselsdag i lørdags – Jesper fyldte i lørdags, og Pellemusen fylder i morgen. De to familier var rimeligt repræsenteret, og der var fuld gang i den, for der er jo efterhånden en del børn. Pelle klarede det godt! Vi boller, fik kanelkage, små pandekager og frugt til eftermiddagskaffen, og til aften fik vi kyllingebryst i fire slags marinade, kartofler og gulerødder i ovn, kogt broccoli, tomatsalat og noget mere grønt. Desserten var frugt med “vanillesovs” lavet af A38, sirup og vanille. Jeg må på egne vegne sige, at jeg led alverdens kvaler ved kaffebordet! Manner, jeg ville dælme gerne have spist en ekstra bolle og noget mere kage! Men det er ting, der er dyre på point – jeg fik seks små pandekager, en meget lille stykke kage og en lille bolle med lidt marmelade, og så havde jeg brugt alle de point, som jeg havde sparet op i løbet af ugen til netop at kunne spise den slags den dag. Jeg vil så også i samme åndedrag sige, at jeg om aftenen slet ikke var så forspist, som man ellers hurtigt ender med at blive oven på sådan en dag. Men det var sgu ikke sjovt næsten ikke at røre kagebordet! (Det var i øvrigt af samme årsag, at jeg havde nægtet at lave lagkage. Jeg vil dælme ikke stå og lave en lagkage, jeg ikke selv må spise af!)

Derudover ser vi frem til en påskeferie, hvor der ikke er mange planer, så der kan vi tage det dag for dag. Jeg skal lige på arbejde mandag, Jesper og ungerne har fri hele ugen. Det skal nok blive godt. grin

  2 Responses to “Status på alt muligt”

  1. Hvis du mangler noget at sy skal jeg da gerne tage imod den flotte Ottobre Purse fra Sigrids syblog grin Gerne så lidt neutral som muligt…
    Træls at du bliver ramt af omgangssyge gentagne gange, men alletiders start på slankekuren. Det kan godtvære kvalme er ubehageligt, men så tænker man da i det mindste ikke på mad hele tiden. Flot at du kunne overholde diæten,når nu der var fødselsdag, det må virkelig have krævet sin kvinde grin

  2. Tak! Jeg var så sej til den fødselsdag, men jeg indrømmer, at jeg gloede langt efter de store stykker kage, der forsvandt ned i tanken på resten af familien! grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha