Vi bor i et halvt dobbelthus, og vores nabo er en ældre herre på 60 år. Han er på visse punkter forholdsvis ungdommelig, cykler på arbejde og går ikke ret meget op i havearbejde eller husvedligeholdelse. Men på nogle punkter er han altså lidt en knark – han HADER børn. Den dør, han normalt bruger, er lige ved siden af vores bryggersdør, foran hvilken vi har ungerne til at stå og sove. Der er ingen hæk eller hegn, kun en lav låge – velsagtens, fordi han havde meget med den tidligere ejer af vores hus at gøre. Nå, men han er flintrende ligeglad – klart nok, at det er hans grund, hans forhave, hans dør, personlig frihed og alt det der, klart nok, at vi selv vælger at stille ungerne foran vores bryggersdør under halvtaget, men BEHØVER han at LARME HELT ÅNDSSVAGT, når han LIGE FORINDEN har set mig stille barnevognen og sætte en alarm på? Men altså, han forstår sig jo heller ikke på børn.

  3 Responses to “Sure, gamle mand!”

  1. Det er ikke kun sure gamle mænd. Jeg synes generelt, at mange mennesker har svært ved at stikke en finger i jorden, – og ja det gælder jo fra alt lige til at ens barn sover til almindelig færden og opførelse i trafikken.

    Suk.

  2. Enig. Der er bare en general holdning i det danske samfund, enhver hytter sit eget skind osv. Trist at vi ikke kan tage mere hensyn til hverandre, det burde vi da. Men ved I hvad? Vi andre, os der er godt opdraget, må bare gå frem med et godt eksempel, ik:-)
    Måske I skulle prøve med lidt ironi, takke ham fordi han er så god og venlig en nabo, og tager så meget hensyn til jeres børn:-)

  3. Vi har overlevet ham i syv år – og vi skal kun lige overleve ham et halvt år mere. Han er i øvrigt bankmand, så jeg tror ikke, at han ville fange ironien. grin

    Hvordan kan vi i øvrigt vide, at han hader børn? Joh, en af indikationerne er, at da vores genbo for tre år siden sagde til ham (i mit påhør), at jeg var gravid, og “bliver det ikke dejligt, at der kommer børn på vejen?”, svarede han “nej, føj for fanden”. Fantastisk, ikke? grin

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha