For et par uger siden holdt vi sykursus igen. Som måske i virkeligheden ikke er et sykursus, det er mere et mønstertilretningskursus. Vores underviser Celia fra England var tilbage, og vi indtog lokaliteterne på ingen tid. Vi havde en enkelt ny med denne gang, som har skrevet et blogindlæg om weekenden. Det var en rigtig hyggelig weekend, og jeg glæder mig allerede til næste år, hvor vi holder endnu et efter nøjagtig samme plan. Aaah….!

Celia boede som sædvanligt her, og det gik vældigt godt. Det er lidt hårdt at komme hjem fra kursusdagen og så også lige være vært, men Jesper er fantastisk, og hun har nu været her så mange gange, at hun godt ved, hvor teen og elkedlen står, og hun tømte også lige opvaskeren et par gange. Og så er hun bare sød, rar og interessant, og vi har mange interessante snakke om syning og mønstre, så det er alt i alt dejligt at have hende boende.

Jeg fik tilpasset et simpelt buksemønster (lige op og ned og elastik i taljen) og faktisk endda både klippet og syet bukserne. Så fik jeg tilpasset et jeansmønster og et mønster på en bluse med lange raglanærmer. Jeg fik klippet og syet lidt på blusen med raglanærmer i går, og jeg tror, at jeg skal have leget lidt mere med mønstret, før det passer ordentligt, men det er ikke så ringe endda.

Hver gang, vi holder kursus, håber jeg, at jeg har fået det bedre, så det ikke tager så hårdt på mig, og så jeg kan arbejde mere effektivt, for jeg er godt nok langsom i forhold til de andre. Denne gang var der faktisk noget at have håbet i, men så forstuvede jeg foden, og det betød jo så, at jeg ikke kom til genoptræning i FIRE UGER. Det var virkelig dårlig timing, for jeg bliver mere svimmel, hvis min nakke er svag, fordi en svag nakke spænder mere op, og der er muskler på halsen, der går lige op i balancecentret. Men det taget i betragtning, så gik det faktisk rimeligt. Celia sagde, at hun syntes, at ud af de fire gange, vi har holdt kursus, var denne min bedste, fordi jeg nåede mere end de andre år, og hun syntes, at jeg virkede til at have det bedre – og det er nok også rigtigt. Jeg havde på forhånd nedjusteret forventningerne a la “hvis jeg er nødt til at blive hjemme lørdag og sove, så må jeg jo bare gøre det”, jeg tog en Dolol hver dag, da vi var kommet derop, og jeg havde mine ørepropper, når folk talte for højt.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha