Kære læser(e)!

Jeg har ikke været god til at blogge, for jeg synes aldrig, at jeg ret meget godt at sige. Det har jeg for så vidt stadig ikke, men nu bliver jeg simpelthen nødt til at indstille mig på, at det er “my normal” – det er simpelthen sådan, at verden ser ud for mig for tiden. For det piskesmæld vil tilsyneladende bare ikke gå væk. Hver eneste dag er en kamp at komme igennem, det må jeg indrømme. I dag har jeg lige sagt til Jesper, at det godt nok er træls altid at være på fuld dosis smertestillende, for så kan jeg ikke tage mig en Treo, når jeg har lidt ekstra ondt. For selvom jeg er på fuld dosis af to slags medicin, så har jeg stort set altid ondt i både hovedet og nakken. Og der er ingen piller, der kan tage svimmelhed, koncentrationsbesvær og fornemmelsen af, at man nærmest ikke kan tænke to lige tanker længere. Og hvis jeg får stærkere smertestillende, så bliver jeg nærmest ikke-fungerende, for jeg bliver helt plimmelim af det.

En nabo spurgte mig, hvordan jeg får tiden til at gå. Jo, altså, indtil starten af juli (nu holder vi ferie, til skolen starter rigtigt) har jeg jo brugt meget tid (fordi jeg arbejder så langsomt) på Pelles hjemmetræningsprojekt, og ellers går resten af dagen med at sørge for ikke at bruge for meget energi eller fremprovokere yderligere smerter/svimmelhed/dårligdom, for så får jeg dårlig samvittighed, når vi alle er samlet og skal være familie. For jeg kan ikke bare skride i seng, når jeg har det skidt, for jeg kan ikke overlade det hele til Jesper, for det kan han ikke holde til.

Jeg må blankt indrømme, at det er længe siden, at jeg har følt mig lykkelig. Vi har det godt efter omstændighederne, og vi elsker hinanden, men … argh.

Og når vi nu lige som har fået de ting på plads, vil jeg glæde mig til at komme til at blogge lidt mere igen.

Men der var heldigvis en kold cola i køleskabet, Jesper læser bog for Simon og Pelle, Simon og Pelle har lyst til at få læst bog, og jeg skal sy med tøserne i aften. It ain’t all bad – der er bare for meget af det dårlige.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha