Så er ferien startet i det lille hjem. Juletræet kom op i søndags og er blevet fint pyntet: Pelle er blevet rask. Der har været et par nedsmeltninger af julegavespænding. Og nu, vi taler spænding:

Det er jo næsten ikke til at holde ud! 🙂

Vi er ved at nærme os en konsensus om julemaden. Den skal jeg jo selv lave i år. Jeg holder fast i den varme rødkålssalat, og så er vi vist efterhånden nået til, at vi skal have flæskesteg. Jeg måtte faktisk spørge min mor, om ikke det var svinekam, man skulle bruge til flæskesteg? Jeg har aldrig lavet flæskesteg. 🙂 Eller brun sovs. Vi fik en dåse vaniljekranse med hjem fra min mor i går, årh manner, det er bare julestemning på dåse er det! Så skal vi selv have lavet havregrynskugler.

De fleste julegaver er på plads – jeg mangler lige en times tid ved symaskinen, et par ting skal pakkes ind, og så er det i skabet. Der er flere gaver, jeg glæder mig til at se modtagelsen af, og de hjemmelavede er altid mest spændende, for staklerne kan jo ikke bytte det, hvis de ikke kan lide det. 🙂 Jeg synes selv, at jeg/vi giver nogle rigtigt gode gaver i år – det vil de kommende dage vise, haha.

Jeg er simpelthen så glad for, at vi ikke skal ud og køre langt i år. Vi skal ikke overnatte nogen steder. Vi skal bare være her. Det trænger vi til i år. Ah…!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha