Nå, nu er togvognen kommet i familiens besiddelse. På grunden skal bygges et nyt sommerhus, og vognen er derfor blevet flyttet ti meter og skal i efteråret være frokoststue for de litauere, der kommer sammen med delene til huset og bygger det. Men ak – vi har måttet opgive sommerhustogvognsplanerne. Den overlevede ellers flytningen og skulle nok kunne klare to flytninger mere. Men vi havde en snak med en arkitekt i går, og dels mente han, at det kunne blive ret meget dyrere end at bygge nyt, dels var der ikke nok loftshøjde – og hvis det både bliver ekstra dyrt, OG der er risiko for, at det slet ikke blive godkendt, så er der for mange ubekendte.

Ser det ellers ikke hyggeligt ud?

image

Så altså – hvis nogen i Østjylland mangler en togvogn til et kolonihavehus, så er der en til salg.

Men altså, intet er så galt, at det ikke er godt for noget. Nu behøver vi overhovedet ikke at bekymre os om at få den flyttet, at pakke den ind, så den holder til overvintring, hvornår den skal bruges, hvordan og bla bla bla.

  One Response to “Togvogn III”

  1. Det ser rigtigt hyggeligt ud, men som du selv skriver; når der er så mange ubekendte, så ville jeg heller ikke lade mig på det.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha