Mandag: Boller i karry med ris – gulerodssalat og gnavegrønt on the side.

Tirsdag: Spaghetti med spaghettisovs og grønne bønner.

Onsdag: Pasta med tun i citron.

Torsdag: Oksekødsfrikadeller (hakket oksekød, et æg, noget revet ost, finthakket peberfrugt, på bagepapir og i ovnen ved 200 grader) fra fryseren, ovnkartofler og grønt.

Fredag: Hjemmelavet pizza med skinke og ananas.

Lørdag: Fødselsdagsmad.

Søndag: Kyllingstykker vendt i a38 med tandoorikrydderi og stegt, ris og grøntsagsrester fra lørdag.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha