Mandag: Spaghetti

Tirsdag: Kylling Kelly

Onsdag: Besøgte mine forældre – en mega-roastbeef, kartofler, salat og dessert. Mmmmm…:!

Torsdag: Safrankylling

Fredag: BØF! Med knuste kartofler og gnavegrønt.

Lørdag: Julemad! Jeg har ikke lavet en helt julemenufør, men det blev flæskesteg (med sprøde svær) med brune og hvide kartofler, sovs, varm rødkålssalat og vaniljekogte æbler. Til dessert ris a la mande og is. Opskriften på rødkålssalaten fandt jeg her: Varm Rødkålssalat. Der var kun tranebærsaft til saftevand tilbage i butikken, så jeg kogte 2 dl lidt ind. Det smagte fint, men det var ikke helt i skabet i forhold til en gammel erindring, jeg har om varm rødkålssalat. Vi prøver igen næste år. 🙂

Søndag: Rester. Jeg spiste dog noget lasagne fra fryseren med gnavegrønt.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

 
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha