Nå, vores trofaste Skoda fik ikke lov at overleve – værkstedet ringede i morges. Den skulle repareres for 40.000,- – det er godt nok mange penge, og det kunne den altså ikke bære. Vi ved ikke, hvad vi får for den af taksatoren, men det finder vi ud af i næste uge.

Nå, men så var der jo ikke noget, der hed lånebil eller fire ugers reparationstid, så vi kastede os ud i at finde en anden bil. Vi skulle bare have en mage til den gamle – den kørte fint, så hvorfor lave om på det. grin  Der var så en i Kibæk syd for Herning, og min far meldte sig til at køre derud, så for en god time siden kom Pelle og jeg hjem med vores nye bil. Der behøver ikke altid at være langt fra tanke til handling… grin

image image

Skoda Felicia 1,6 LX Combi fra 1997 – og endelig-endelig er jeg sluppet for en rød bil. Intet er så godt, at det ikke er godt for noget. Den kører glimrende, og det kan vel ikke bare så længe, før hørmen af luft”friskeren” er ude af bilen.

  4 Responses to “Update på blind gravko”

  1. Ih, en pæn bil. Min Fiat-Punto er fra samme år men hvis ikke den havde fået ny maling, var den altså meget kedelig mat at se på. Den Skoda Felicia ser lækker og tiltalende ud.

  2. Tillykke med den nye karet. Ikke alt skidt er kun skidt wink

  3. Så kan man vel sige at I fik gravet en ny bil frem

    Tillykke med den

    wink

  4. Donald: Ja, den her har helt tydeligt stået i garage det meste af sin tid.

    Eli: Velkommen til – og tak! … og at det er derfor, at det hedder en (grav)KOFANGER.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha