Pelle og Simon sad i bilen en dag, da vi var på Pletten for at slå græs, fordi græsslåmaskinen larmede, og det hader Pelle. De kan normalt sagtens sidde der og lege, men for tiden er Pelle meget glad for ure, og det er givetvis det, der blev uret i bilens endeligt. Jeg ved, at det i hvert fald er Pelle, der er dets banemand, eftersom uret var gået i stå på gerningstidspunktet, 15:06, og der sad han på forsædet. Vores ur i bilen er en af de store skiver på instrumentpanelet, og der stikker sådan en lille pind ud til at stille uret med. Jeg HADER ikke at have ur, så det måtte jeg jo så til mekaniker med – belejliget nok skulle den aldrende vogn alligevel derud. Jeg snakkede med mekanikeren om uret i telefonen, og han kunne slet ikke forestille sig, hvad der var sket, siden uret var gået helt i stå. Nå, men jeg henter bilen:

Mekaniker kigger på mig med tydelig undren: Hvad var det, du sagde, havde din søn ødelagt uret?
Anne: Yep. Det kan jeg se på tidspunktet.
Mekaniker (endnu mere undren): Så må han godt nok have mange kræfter. Han havde presset pinden tværs gennem printpladen, og der skal altså mange kræfter til.
Anne: Ja, det skal såmænd nok passe, det har han også, haha.
Mekaniker: Så jeg var nødt til at have hele instrumentpanelet ud og bestille et helt ur, for de ville ikke bare sælge mig printpladen, for den går normalt ikke i stykker alene.

Mekaniker mumler så lidt om, at nu får knægten nok en skideballe oven i den, han fik, da han havde ødelagt det, og jeg beroliger ham med, at det får han ikke. Den kommentar gav nok en vis indikation af regningens størrelse, men jeg har besluttet at grine af det, indtil regningen kommer. grin

Ligesom en læge engang spurgte “ser han godt?”, hvortil svaret var “ih ja, han kan se en postbil på flere hundrede meters afstand”, kan dette måske bruges som indikation på både fin- og grovmotorik? Manner, de unger.

  3 Responses to “Ur-komisk – indtil regningen kommer”

  1. Hold da fast – han har kræfter, ham Pelle!

    Jeg er imponeret over din tålmodighed med det ødelagte ur grin

  2. Det kom kun til at koste 625,- + vel cirka en god halv times arbejde, så det kom da ikke over 1000,-. Host. Historien er stadig lidt sjov.

    Jeg var også noget vranten på ham, da det lige var sket, men han havde glemt alt om det, og han forstod ikke, at jeg forklarede ham, at man ikke måtte pille. Så måtte jeg bare nøjes med at være sur.

  3. Det var ikke så slemt. Jeg har ikke turde skrive det her, før du havde fået regningen, men jeg har en ven, der engang måtte slippe 10.000,- for et originalt bmw-digitalur.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha