Hvis man ikke kan lide sit barn, hvorfor afleverer man det så ikke et sted, hvor det kan blive fundet og passet på? Hvorfor i alverden tæsker man det ihjel over 17 måneder? Og hvordan kan de sociale myndigheder være på besøg 60 gange uden at gøre noget? Flere har henvendt sig til dem om, at den lille drengs liv var i fare, men der blev ikke gjort noget. Verden er altså bare for ond. Det er da næsten ikke til at bære. Man må håbe, at nogen lærer noget.

I Århus er det i løbet af de sidste måneder dukket flere sager op, hvor henvendelser om forsømte børn ikke er blevet taget alvorligt nok. Men der har da ikke været mord eller vold i dén grad. Endnu. Gad vide, om Danmark er ved at blive lige så rå.

  2 Responses to “Verden er altså for ond”

  1. Det må være Baby P, du mener.

    Det var den helt store historie da jeg var i England for et par uger siden. Det var godt nok en skræmmende historie.

  2. Lige netop.

    Et par dage efter var der så en historie om en lille pige på 3 år fra NZ, som var død efter mange bank over længere tid og forbrændt efter en tur i tørretumbleren. Hun var gentagende gange blevet smidt rundt meget voldsomt. Det var så hendes to voksne brødre, der havde været i gang. Anklageren havde været inde på, at de efterlignede slag og bevægelser fra det wrestling-spil, som de spillede i huset. Moderen, naboerne og andre voksne i huset havde ikke gjort noget.

    Altså, en ting er, når børn dør, fordi folk ikke evner eller tør at gøre noget. Men det er ENDNU værre, når det bliver gjort med fuldt overlæg og nydelse. Det bliver jo næsten ikke mere hjerteknusende. Suk.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2012 anya.dk Suffusion theme by Sayontan Sinha